Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Kedves Látogató!

 

Szeretettel és az Úr örömével köszöntünk honlapunkon, webshopunkban!

 

„Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről való, 
és a világosságok Atyjától száll alá, a kinél nincs változás, vagy változásnak árnyéka.”
(Jakab 1:17)

 

Pár évvel ezelőtt ezzel az Igével kezdtük el kicsiny vállalkozásunkat. Akkor még nem tudtuk, hogy ezzel az Atya hogyan fogja kibontani szándékát a bolttal kapcsolatban és milyen elhívásba állít bele bennünket.

2018 őszén indult a webshopunk: Igés bögréket, képeket, táblákat árusítottunk, illetve egyedi kéréseket is teljesítettünk.

2019 nyarán, 3. gyermekünk születése után az Úr szólt, hogy a webshopból származó nyereséget adományozzuk el. Hónap végén összesítettünk, és továbbítottuk a nyereségen annak, akit Isten a szívünkre helyezett.

Idén azonban újabb „megbízást” kaptunk. Célirányosan kell adományoznunk. Ezért 2020 márciusától a webshopban található, online küldött termékek árát – miután kifizettük a „császárnak”, ami a „császáré” (értsd: SZJA) – továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akiket a terméknél megjelöltünk vagy kiválasztottatok.

A kézzel fogható ajándéktárgyak és workshopok többségénél azonban még mindig a tavalyi adományozási mód él: a nyereséget a hónap végén összegzünk, és továbbítjuk.

 

Isten jobban ismer bennünket, mint mi magunkat. Látja a szívünket, és tudja, hogy örömmel és jókedvvel adakozunk. És minket ért az a csodálatos megtiszteltetés, hogy termékeink árával szolgálhatunk azok felé, akik „terepen” dolgoznak: meglátogatják az özvegyeket, árvákat, viszik az örömhírt.

 

"Hiszen minden tőled jön,
és csak abból adtunk, amit kezedből kaptunk!"

(1 Krónikák 29:14)

 

Ezzel a lelkülettel indítunk most útnak, kedves Látogató: nézz körül a honlapunkon, és vásárolj jó kedvvel!

 

Testvéri szeretettel:

Mecseki Évi és Jani

 

T Á M O G A T O T T A K

 

ÁRVAMISSZIÓ ALAPÍTVÁNY

"A Keresztény Árvamisszió Alapítvány a Keresztény Cigánymisszió Alapítvány testvérszervezeteként jött létre 2015-ben. Missziónk a cigányság körében felmerülő sajnálatos gyermekelhagyások áldozatainak istenfélő szülőkhöz segítése. Ezen belül alapítványunk kiemelten foglalkozik a szülészeten hagyott gyermekek szerető családokhoz kerülésével."

https://www.arvamisszio.hu/rolunk/

 

JK KERESZTÉNY ÉKSZER- ÉS AJÁNDÉKBOLT

"Legfőbb célunk, hogy minél több emberhez jusson el Isten igéje, ezért ( szinte ) minden ajándéktárgyunkon megtalálod valamelyik igeverset a Bibliából."

https://www.keresztenyekszer.com/jkkeresztenyajandekbolt

 

MAI IGE

"Célunk, hogy Isten élő üzenete minél több emberhez eljusson , mert ki fog hozni ebben a zord világba szeretetet, ha nem maga az, aki a szeretet? „Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet..” (Máté 28:19)"

https://www.maiige.hu/

 

THE AWAKENING MAGYARORSZÁGI KÖZPONTJA - misszió az eléretlen európai népcsoportokhoz

A The Awakening 2017 októberében nyitotta meg az első nemzetközi központját Magyarországon, amely Szigetszentmiklóson található. A központ különféle feladatokat lát el: egy non-profit kávézót üzemeltet, evangelizációs és humanitárius munkát végez Ráckeve szegényebb sorsú lakosai között, együtt dolgozik a helyi gyülekezettel, különféle európai gyülekezetek és misszionáriusok munkáját segítik, stb. Egy újonnan kapott látás szerint pedig az Európában található eléretlen népcsoportok felé kezdenek el szolgálni.
Lejjebb található egy interjú Révész Krisztával, akinek igen nagy része van a misszióban.

http://www.goawakening.org/

https://www.youtube.com/watch?v=ZvbWehgOk84&t=1456s

Keresés